Sesongin muoti

<< < (13/16) > >>

saidai:
Lainaus käyttäjältä: Hui Lai Lee - 09.09.07 klo 17:26


None of my business, mutta kirjoittelenpa silti. Taisit saidai ymmärtää niideliä aika monessa kohtaa väärin. Ensinnäkin ko. herran jutuista loukkaantuminen on lähes yhtä hyödyllistä kuin /b/:n trollaus. Toiseksi niidelin pointti oli, että pillifarkut eivät ole naiselliset eivätkä miehekkäät, joten ne sopinevat parhaiten näille - en keksi poliittisesti korrektia termiä - angstisille emokid-trendibiseksuaaleille - joka taas on sellainen ihmis/tyyliryhmä, joka ei saa meiltä kummaltakaan seal of approvalia. Ennakkoluulot ja tylsäheterot ovat asia sikseen, lähinnä tuo aiheutti pari naurunpyrskähdystä täällä suunnassa... mitä draamalaaman aihetta tässä nyt muka on, koska olette molemmat lähtötasoisesti samaa mieltä (pillifarkut on yäk)?Öh, no joo, minullakin kyllä yritti tuossa postauksessa olla vähän jotain sarkasmia, mutta ehkä se ei oikein ollut selvää. Olen tosiaan aika uusi täällä, että suokaa anteeksi jos en ihan kaikkea heti hoksaa :P

Sekoitankohan minä legginsit ja sukkikset jotenkin. Mutta siis, se pointti minusta leikatuilla sukkiksilla on, että kesällä voi käyttää sandaaleita niiden kanssa ja olla vähän viileämmässä ilman että täytyy pitää pitkää hametta/pitkiä housuja tai esitellä persusta tai reisiään liikaa. Siitä en kyllä tykkää että sukkiksia käytetään talvella, tai esim saappaiden kanssa. Legginsit ja löysävartiset saappaat on ihan liian 80-lukua.

Lainaus käyttäjältä: Dai - 09.09.07 klo 18:49

Täytyy sanoa, että tämän hetkinen muoti ei ole ollenkaan makuuni. Siinä on monia juttuja, jotka voisivat toimia hyvinkin, mutta jostain syystä ne eivät tee sitä juuri koskaan. Toisaalta olisi ihan luovaa seurata muotia pukeutumisessaan ja yrittää saada kaikista kamaluuksista aikaan kivoja kokonaisuuksia.

Esimerkiksi tunikat, jotka tuntuvat olevan kovasti in, voisivat olla oikein kivan näköisiä ja vartaloystävällisiä vaatekappaleita, jos niissä olisi toimiva leikkaus ja hyvin laskeutuva kangas - ja jos värit olisivat jotain muuta kuin mudanruskeaa ja -vihreää. (Kaupoissa niitä on jonkin verran muunkin värisiä, mutta miksi kaikki silti käyttävät noita?) Pitkät hupparit voisivat olla söpöjä - jos niissä ei yleensä olisi edessä koko matkalla vetoketjua, joka tekee erikoisia muhkuroita.

Olenko ainoa, joka arvostelee muotia sen mukaan, miltä se näyttää katukuvassa? Ei auta, vaikka jotain hyviä ideoita olisikin, jos suurin osa muodissa olevista jutuista näyttää tavallisten tallaajien päällä kamalilta.

Yksi puhtaasti hyvä asia syksyn muodissa kuitenkin on: kaupoissa on paljon sähkönsinistä <3


Hyviä pointteja. Minäkin tykkäisin tosi paljon tunikoista, mutta leikkaukset on usein ihan todella tyhmiä. Ostin Ellokselta tällaisen kun näytti niin sievältä kuvassa, mutta päällä oli ihan karsea (Elloksella näyttäisi olevan muutenkin kyllä aika kivoja mekkoja nyt, sivuhuomautus). Ostin pienimmän koon mitä oli saatavilla ja silti leveyttä oli ihan liikaa ja etukappale liian lyhyt vaikka en tosiaankaan ole mitenkään rintava. Raskauspaita, ei kiitos. Mallin päällä voi näyttää kivalta, mutta jos lihottaa normaalipainoisenkin muodottomaksi, niin ei mitään järkeä. Sama juttu tosiaan huppareiden kanssa, voi olla hauskoja yksityiskohtia ja ties mitä, mutta ei tule ostettua jos vetskari saa näyttämään siltä että on viisi mahaa.

Ja mitä housu+hame yhdistelmään tulee, minusta se on vaan jotenkin väärin pistää esim rimpsuhame ja farkut yhtä aikaa päälle. Toisaalta kyllä sellainen vaikkapa kiinalaistyylinen pitkä mekko, jossa on halkiot molemmilla puolilla ja alla kangashousut voi toimia tosikin hyvin. Ja miehillä gootirenksumitkäliepöksyt ja samantyyppinen "kietaisuhame" päällä myös pelittää oikeanlaisella tyypillä erittäin hyvin.

Odottelen kovasti tulisiko sitä violettia väriä nyt lisää kauppoihin kun muotilehdissä on luvattu. Tosin joka syksy sanotaan, että se on in väri, mutta harvoin sitä oikeasti kovinkaan näkyy. Harmi, mustan ohella kun on lempivärini.

Heetteri:
Lainaus käyttäjältä: kainoliero - 09.09.07 klo 19:15

*Tai sitten olen vain puolueellinen. Elin ajan, jolloin oli muotia yhdistää jättikokoinen T-paita pyöräilyshortseihin (värikkäät tai mustat lahjepitsiset) ja kuroa kokonaisuus yhteen vyötärölaukulla. Jotka olivat toki käytännöllisiä mutta hei yäk.

Voi taivas, minäkin muistan sen ajan. >_< Hyvät hyssykät.

Suomessa myytävä "sesongin muoti" tuntuu aina olevan vuotta Ruotsia jäljessä ja useita vuosia Pariisia jäljessä(2-3). Legginsejä ja farkkuhameita nähtiin catwalkeilla joskus kesäsesonki 2005:n näytöksissä, ellen väärin muistele. Tällä hetkellä H&M:ltä ei tunnu muuta löytyvänkään kuin keltaista, vihreää, harmaata ja violettia, ja kummallisia villapaitamekkoja jotka roikkuvat yllä kuin telttakangas. Kävin ostosreissulla, mistä mukaani tarttui H&M:ltä poikkeuksellisesti vain parit mustat sukkahousut ja harmaat, lyhyet shortsit. Näitä yhdistelen säärystimiin ja korkokenkiin + valkoiseen pooloneuleeseen/mustaan, isoon villapaitaan. Erittäin chic. Ikävä vain, että shortsit olivat muotia jo 2006... Nettishoppailu ja ulkomaiset muotilehdet ovat näemmä <3, jos tahtoo pysyä edes vähän kärryillä siitä, mitä oikeasti muodikasta tahtoo mix&matchata ylleen.

Cerisier:
Lainaus käyttäjältä: kainoliero - 09.09.07 klo 19:15

jostain syystä fanitan kympillä yhdistelmää suorat housut + yksinkertainen hame samaa kangasta. Hameen pituus mieluiten puolisääreen asti.

Itse tykkään tästä myös, mutta yhdistän tyylin söpöjen tarjoilijapoikijen lisäksi myös Intiaan.

Lainaus käyttäjältä: kainoliero - 09.09.07 klo 19:15

empire-vyötärö yrittää kovasti esille tunikoissakin (aika harva yhdistelmä tekee tytöstä yhtä tiineen näköisen kuin empirevyörätö ja legginssit muuten).

Erityisesti kun soppaan lisätään monen tapa kävellä mallityyliin, eli työntää lantiota ja samalla mahaa eteenpäin.

Lainaus käyttäjältä: kainoliero - 09.09.07 klo 19:15

- mutta vastustan leikkausta, jossa housuosa on yhä edelleen vinkukireää lantiomallia, mutta lahkeet pussittavat takareidestä.

Tulee mieleen 80-luvun farkut, "muotoiltu suomalaisille naisille" eli sanoisinko reiteviä. En itsekään ole mikään rimppakinttu mutta rajansa kaikella. Luin muuten Marie Clairein tänään kirjastossa jossa väitettiin korkeavyötäröisten farkkujen osuvan vartalon kapeimpaan kohtaan rib cagen kohdalle, mikä minusta kuulostaa oudolta. Eikös kapein kohta ole tuon alapuolella (vyötärö)?

Lainaus käyttäjältä: kainoliero - 09.09.07 klo 19:15

*Tai sitten olen vain puolueellinen. Elin ajan, jolloin oli muotia yhdistää jättikokoinen T-paita pyöräilyshortseihin (värikkäät tai mustat lahjepitsiset) ja kuroa kokonaisuus yhteen vyötärölaukulla. Jotka olivat toki käytännöllisiä mutta hei yäk.

Mitä, eivätkö miehet purjehduskengissään, lököpaidoissaan sekä kirjavissa salihousuissaan ja vyölaukuissaan aiheutakaan retroseksuaalisia päiväunia? Joo, täytyy myöntää että jos mitään tuon tyylistä tulee meille poltan sen roviolla - ei tosin luultavaa kun J:llä on samat traumat näistä kuin minulla.

Ai joo, mielipiteeni sesongin muodista: vihaan crocseja, legginsejä, pillifarkkuja ja säkkimäisiä trikoomekkoja.

rithrin:
Lainaus käyttäjältä: Cerisier - 10.09.07 klo 21:51

Luin muuten Marie Clairein tänään kirjastossa jossa väitettiin korkeavyötäröisten farkkujen osuvan vartalon kapeimpaan kohtaan rib cagen kohdalle, mikä minusta kuulostaa oudolta. Eikös kapein kohta ole tuon alapuolella (vyötärö)?

No, se ns. luonnollinen vyötärö (natural waist), johon tuossa ilmeisesti viitataan, on siis kehosi kapein kohta, yleensä alimpien kylkiluiden kohdalla, jokunen sentti navan yläpuolella. Myöskin "se" vyötärö, jota useimmat lolitavaatteet korostavat.

Minusta pillit ovat kaunissäärisellä kauniit, ja näyttävät yleensä hyvältä jos malli, väri ja mahdolliset koristeleikkaukset korostavat kehon ns. hyviä puolia, eli näyttää, öö, hyvältä? (Kuten sanoin, näyttää hyvältä.) Matalahaaruksiset ovat onneksi ohi (huh!), mutta korkeavyötäröiset pillit ovat hinot korkokenkien ja (tärkeää!) jotenkin, esim. napein, leveällä vyöllä tai muulla lailla korostetun, vyötärön kera.
Itselläni ei tosin ole yksiäkään pillejä eikä edes alas kapenevia housuja, hups. Minulla ei ole edes leggingsejä, vaikka muistan aina välillä, että hei, nehän olisivat tosi kätsyt ja lämpimät käyttää ainaisten sukkahousujen sijasta. En kyllä tosin koskaan näyttäisi jalkojani tai pohkeitani sellaisissa.

Mitäs muuta sesongin muodista. No, ne mekot ovat kyllä aika söpöjä. Ja saapikkaat ja nilkkurit ovat yleensä tosi nättejä.

Enedria:
Tämän olisi voinut toki laittaa Marimekko-topiciinkin, mutta tännekin tämä sopii. Marimekon uusi Pisaroi-kuosi on aivopessyt minut. Olen aivan ihastunut siihen jostain syystä, vaikka yleensä en oikein perusta Marimekosta. Jotenkin ne kirkkaat värit yhdistettynä mustaan on aivan lumoava, vaikka kun tarkemmin ajattelee, siinä mitään kovin ihmeellistä ole. Hämmentävää, mutta ei haittaa, aivan myyty olen.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu